فواید پسته شرکت پسته خندان کرمان برای سلامتی ممکن است شامل قلب سالم، مدیریت وزن، پیشگیری از دژنراسیون ماکولا و فشار خون بالا و همچنین بهبود هضم باشد.
همچنین می تواند سلامت خون، مغز و پوست را تقویت کند.
پسته یکی از قدیمی ترین آجیل های خوراکی است و معمولا در آشپزی و به عنوان تنقلات در سراسر جهان استفاده می شود.
مغز پسته متعلق به خانواده Anacardiaceae از جنس Pistacia است و یک درخت حدود 10 تا 12 سال طول می کشد تا اولین محصول را تولید کند.
آنها دروپه هستند، جایی که میوه دارای یک دانه بزرگ در مرکز است که خوراکی است.
پسته فصلی نیست و در تمام طول سال موجود است.
پسته یکی از معدود آجیل هایی است که دارای تعادل کاملی از مواد مغذی مانند کربوهیدرات ها، پروتئین ها، اسیدهای آمینه، چربی ها و فیبر غذایی است.
با توجه به پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA، آنها همچنین سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، مس و سدیم هستند.
آنها همچنین ویتامین های ضروری مانند ویتامین های B، ویتامین های A، C، E و K و همچنین کولین و بتائین را برای شما فراهم می کنند.
پسته در مقایسه با سایر آجیل ها و میوه های خشک با مقادیر مشابه، کالری و چربی کمتری دارد.
بر اساس مطالعه ای که در مجله شیمی مواد غذایی منتشر شده است، حتی پوسته پسته حاوی مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان است.
آنتی اکسیدان ها ممکن است رادیکال های آزاد تشکیل شده در بدن پس از متابولیسم سلولی را خنثی کنند و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان و بیماری های قلبی را افزایش دهند.
درک تنوع گسترده آجیل ها می تواند فرد را گیج یا به جرأت می گویم حتی کمی آجیل کند.
این به این دلیل است که آجیل متعلق به بسیاری از خانوادههای گیاهی مختلف با اشکال و ویژگیهای مختلف از منشاء مختلف در سراسر جهان است.
اگر کسی بخواهد یک شجره نامه برای آجیل بسازد، حداقل می توان گفت که پسرعموهای دور زیادی پیدا می کند.