همه ما می دانیم که شکلات سطلی کاله طعم خوبی دارد، اما ارزش غذایی آن چیست؟ آیا به همان اندازه خوب است؟ خوب، خبر خوب این است که شکلات تلخ حاوی مواد مغذی متعددی است.
این حتی بهتر میشه. زیرا هر چه شکلات تیره تر باشد بهتر است.
تحقیقات منتشر شده در ژورنال Antioxidants & Redox Signaling نشان داد که شکلات تلخی که محتوای کاکائو 70 درصد یا بیشتر دارد حاوی آنتی اکسیدان، فیبر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است.
حدود 20 گرم شکلات تلخ اندازه توصیه شده است.
بسته به اندازه نوار شکلات، این معادل حدود شش قطعه کوچک یا دو مربع بزرگ است.
با این حال، از آنجایی که شکلات تلخ می تواند سرشار از چربی اشباع شده و قند باشد، بهتر است آن را به عنوان یک درمان گاه به گاه و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف کنید.
به عنوان مثال، 20 گرم شکلات کاکائویی 90 درصد فواید سلامتی بیشتری نسبت به 20 گرم شکلات کاکائویی 75 درصدی دارد.
به این واقعیت توجه داشته باشید که شکلات های تلخ طعم دار، مانند پرتقال، کارامل یا نمک دریایی، احتمالا حاوی شکر و نمک بیشتری هستند.
اگر می توانید، بهتر است فقط به شکلات تلخ قدیمی و ساده بچسبید.
مطمئناً همیشه است، درست است؟ همانطور که تصور همه از بهشت به نظر می رسد، خوردن شکلات در تمام طول روز دور از ایده آل است.
همانطور که همه می دانیم، بهتر است از آن در حد اعتدال لذت ببرید.
اما این بدان معنا نیست که زمان مناسبی برای لذت بردن از آن وجود ندارد.
به گفته محققان دانشگاه تل آویو، صبح بهترین زمان برای لذت بردن از خوراکی های شیرین، از جمله شکلات است.
خوردن صبحانه شامل پروتئین، کربوهیدرات و دسر می تواند به کاهش وزن و کاهش وزن کمک کند.
آنها یک مطالعه 32 هفته ای بر روی افراد چاق بالینی انجام دادند و دریافتند کسانی که دسر (کوکی، کیک یا شکلات) را بخشی از 600 کالری صبحانه خود درست می کردند، به طور متوسط 40 پوند بیشتر از افرادی که غذای کم و 300 کالری می خورند، از دست دادند.
صبحانه های کم کربوهیدرات هر دو گروه یکسان از کل کالری در روز مصرف می کردند.