این سبزی عجیب و غریب رشد می کند و در تمام فصول برای مصرف در دسترس است و حتی با طبقه بندی گیاه شناسی آن به عنوان یک میوه، معمولاً به عنوان یک سبزی مصرف و سرو می شود که ما گوجه فرنگی امروز مشهد را عرضه داشته ایم.
گوجه فرنگی منبع اصلی لیکوپن است، یک آنتی اکسیدان مرتبط با مزایای سلامتی مختلف، از جمله کاهش خطر بیماری قلبی و سرطان و علاوه بر این، آنها دارای ویتامین C، پتاسیم، فولات و ویتامین K فراوان هستند.
اولین نمونه از کشت گوجه فرنگی توسط آزتک ها قبل از اینکه اسپانیایی ها آن را به جهان معرفی کنند، انجام شد و افراد بر حسب تقاضا، آنها را به روش های مختلف رشد و پرورش می دهند.
بنابراین از نظر اندازه، رنگ و روش های کشت متفاوت است و علاوه بر این، می تواند ارگانیک، هیبریدی یا اصلاح شده بر اساس اولویت باشد.
گوجهفرنگیها معمولاً وقتی کاملاً بالغ میشوند قرمز هستند، اما گاهی اوقات میتوانند زرد، نارنجی، سبز یا بنفش باشند و علاوه بر این، زیرگونه های متعددی از گوجه فرنگی وجود دارد که هر کدام شکل و طعم خود را دارند.
گوجه فرنگی یک غذای گیاهی با مواد مغذی است و این یک واقعیت ناشناخته نیست که مصرف محصولات گیاهی برای زندگی سالم مفید است و گوجه فرنگی نیز تفاوتی ندارد و به عنوان مثال، با افزایش مقدار غذاهای گیاهی در رژیم غذایی، خطر بیماری قلبی، دیابت و سرطان کاهش می یابد.
علاوه بر این، آنها سرشار از ویتامین K، کلسیم و لیکوپن هستند که برای ترمیم استخوان، تقویت و افزایش توده استخوانی مفید هستند.
یک گوجهفرنگی متوسط میتواند ۲۸ درصد از نیاز روزانه مرجع ویتامین C (RDI) را تامین کند و ویتامین C یک ماده مغذی ضروری و یک آنتی اکسیدان قوی است.
ویتامین K1: همچنین فیلوکینون نیز نامیده می شود، ویتامین K1 به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند و سلامت استخوان ها را ارتقا می دهد.